adon

Bögigt på Universitetet

ADON Buse www.adon.live DSC_2125

(Svenska följer) Studying makes you horny. I have heard that most students clean a lot to since they are looking for excuses to get away from the books. I have found another way… Playing with myself is much more fun, and if you get help it gets even more fun. 😛

Denna termin pluggar jag på Stockholms Universitet och njuter satan av alla busiga besök upp till huvudstaden. Det vimlar av hungriga grabbar, killar och män på universitetet. När man pluggar blir man überkåt! Varför vet jag inte men jag runkar konstant. Det kan ju också vara så att man undermedvetet försöker slippa pluggandet. Lite som vissa städar satan under sina studier istället. Mmm jag tycker det är roligare att runka än att städa.

DSC_2096

Det första jag gör när jag kommer hem efter universitetet är att gnida paketet, värma ståndet och stilla lusten. Ett par gånger har jag inte ens hunnit hem utan skött leken på dass direkt efter föreläsningen. Man får plats två stycken på universitetens toaletter. Det kan jag gå i god för 😛

DSC_2097DSC_2102DSC_2099ADON Buse www.adon.live DSC_2124

If your sexlife is poor… Start at the university and poor sex will be history! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s