Vad gör du på fredag?

ADON Buse www.adon.live The Motion Studio gym DSC_2042.jpg

(Svenska följer) Come and join me in 45 minutes spinning with intervals at The Motion Studio in Malmö. All details at our homepage www.tmshealthclub.se

En kärleksfull vardag med sunda val och mycket glädje kommer helt naturligt för mig. Du hittar mig som instruktör på The Motion Studio i Centrala Malmö där jag ger klasser i Body Balance, SPRINT och Spinning. Livet ska levas och njutning är mitt måtto. Träningen är en stor del av min njutning och det kommer bonus till det Flört Nu på fredag ger jag en klass i 45 minuter spinning med intervaller. Vill du uppleva samma glädje och värme kommer du och kör med oss. Efter blir det bastusnack och bastusnack i hettan. vill du testa en riktigt skön klass kommer du till min body blance 18:30 måndagar. En Tai Chi, Yoga och Pilates -inspirerad klass på 60 minut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s