adon

Fina fröken på Junibacken hittar Facebook

(Svenska följer) I thought that we 2017 had come so far that seeking sex wouldn’t be a big issue anymore. But looking at comments at Facebook, reality looks different… It’s still ok to make fun of people and reduce everyone who admit to have sex. I’m not talking of acceptig dickpicks at Facebook and in the publick space. I’m kindly asking for rexpekt and acceptanse to live a human life. In most life sex has a part.

“Har den här gruppen blivit en knullkontakt för desperata baksätespök helt plötsligt?”

Den här meningen snubblade jag över på en facbooksida som vänder sig till bögar i Sverige. Men finns det fog och skäl att kalla mig och majoriteten av män för desperata bara för att vi uppskattar intima möten? Frågar du fina fröken på Junibacken är svaret givet och står att finna i ingressen till detta inlägg. Ser du till människan som helhet är verkligheten en annan. Sex är en drift som hämtar näring ur överlevnadsinstinkten. Strävan att föra sina gener vidare och på så vis säkra artens överlevnad. Hos män är denna drift mer eller mindre stark, med betoning på stark,  naturlig, högst behaglig och helt utan desperation.

Fina fröken på Junibacken hittar Facebbook

Varför uttrycker då somliga på det här klumpiga och nedvärderande sätt förakt mot en manlig majoritet? Det är fullt möjligt att det rör sig om avundsjuka på grund av otillräcklighet att nå egna mål om njutning. Individer som inte får samma uppmärksamhet som de vill och därför desperat kastar ur sig vad som helst för att visa sitt missnöje? Hopp om att märkas och synas? Ett sista desperat skrik efter kärlek och bekräftelse?

Jag har ofta sex, runkar varje dag men kallar det inte för sexuell desperation. Jag sover varje natt, känner mig sömnig ibland men ser det inte som en desperation. Jag äter varje dag som ofta inleds med en hunger men beskriver det inte som desperation. Inte heller ser jag desperation hos de personer som söker sex och njutning genom sociala medier. Jag tar inte åt mig av haters utan känner istället en besvikelse på 2017 med: Har vi inte kommit längre än så här?!

Jag ser mig själv som en ambassadör för:

GLÄDJE – LUST & NJUTNING

Alla knullar! Präster, lärare, mammor, farmödrar, kvinnor, kaptener, läkare, bibliotekarier. Till och med fina fröken på Junibacken knullar även om hon förnekar allt som har med sex och njutning att göra. Det vet jag eftersom jag själv flera gånger kört kuken i röven på US Video och fyllt “hennes” tarm med min DNA.

Det är möjligt att nunnor inte har sex. Men vad vet jag? Frågar du Fina fröken på Junibackenharr hon också oskulden kvar…

giphy (29)

 

2 replies »

  1. Fortsätt att stå på dig och skriv som du gör. Trist att det finns Fina-fröken-bögar – men det har det ju alltid funnits, tyvärr. Så du ska veta att i alla fall jag tycker du ska fortsätta med se dig själv som ambassadör för glädje, lust och njutning!

    > 31 okt. 2017 kl. 15:27 skrev ADON : > >

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s