adon

Blow my horn?

 

DSC_1551 buse

(Svenska följer) I don’t mind guys asking what size my dick is. Or men asking for a dick pick. That is just fine with me, and I don’t see anyting strange about that. But for crying out loud! Don’t fucking ask me if I have a big dick! Then my nswer allways is no and you can kiss my ass (dick) good by.

(Svenska) Det krävs en hel del mer än så här för att kränka mig. Men att jag blir irriterad är samtidigt en kraftig underdrift. vi är inne på storleksdrottningar. Bögar som tänker med fittan och fråga om du har en stor kuk? En fråga som får mig att se rött och är fullkomligt allergisk mot. Be gärna om kukbild och det går till och med utmärkt att fråga hur stor kuk jag har. Men att fråga om någon har en stor kuk är en direkt förolämpning mot god sed och kammat förnuft. Storleken på min kuk är en bra bit över medel och för dig som behöver bevis på det  får du antingen vara tillräckligt intressant för ett knull (jag är lättflirtad och knullar allt), eller besöker du min sida WARNING! XXX.

Till alla er som frågar: “Har du stor kuk?” Blir varet alltid!

Screenshot_20171023-173158 2222

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s