adon

Übermysa & Luther

ADON Buse www.adon.live DSC_1817.jpg

(Svenska följer) I am leaving Malmö for some sinful days in the capitol. Stockholm university is the goal and fun is my motivation. With Baltic Battle in Stockholm my guess is that I will not leav the first city bored… 😀

(Svenska) Man kan fråga sig vad Martin Luther skulle säga om en pilgrimsresa som denna? Packar väskan och förbereder för några dagars studier och dekadans med übermys i Stockholm. La universidad kallar och kosan bär mot högre studier för några veckor. Pendlingen är officiellt påbörjad 😀 Huvudstaden håller med Baltic Battle denna helg och hela byn översvämmas av läderbrallor från hela Sverige och Europa. Jag kommer inte att slita fram mitt broderi i helgen och stickningen lämnar jag hemma! 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s