adon

Vanligt mansbröl i brallan

ADON Buse www.adon.live 2 DSC_1792

(Svenska följer) I just finished gym and feel like a king again! Fitness it the best med for exactly everything! And you get horny as hell doing exercise on a regular basis! I do all my fitness at The Motion Studio in Malmö

ADON Buse www.adon.live DSC_1788.jpg

(Svenska) Sitter och myser efter träningen på The Motion Studio där jag gör all min träning i Malmö. Galet kåt efter gymmet idag. Först var jag tvungen att tänka efter om jag hoppat över runket igår. Men jag runkade… Det gör jag varje dag. Så det är bara vanligt, hederlig mansbröl i brallan som stångas och bökar. Men jag har inte tid att pula med pitten just nu eftersom jag slirar med tvättstuga och packning inför Stockholm.

Det är Baltic Battle i Stockholm men jag drar dit för studier och samkväm med vänner. Självklart ska jag kela snopp och stångas med de andra tjurarna. Men det sköter jag på US video och kanske på fler porrklubbar. Jag längtar efter att köra bulten genom GH och fångas av hungrig tarm som suger sig fast, håller kvar och tömmer kokospalmen på mjölk!

ADON Buse www.adon.live DSC_1793.jpg

Många tankar som hinner passera genom skallen efter gymmet och får blodet att rusa till raketen och starta nedräkning 10, 9, 8, 7, 6…….

Vi ses i darkroomet på US, bakem ett GH eller kansk på gangbang, gruppsex eller anonymträff…. Är du student på SU? Jag läser Vetenskaplighet på MND. Ska vi busa gosa på WC i Geohuset U? 😛

Till fina fröken på Junibacken: Du äger inte valet, livet eller ens normen. Du äger bara din syn på saken och dina egna fördomar. Mitt live lever jag på mitt sätt med glädje, kärlek och njutning. Fortsätt du att leva ditt liv som andra förväntar sig att du ska leva det. Kantigt och normativt 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s