adon

Gunilla Persson i Kändispodden!

22490192_10155587412550853_7508498644533550575_n

“Kändispodden och Benjamin Andrée besöker Hollywoodfrun Gunilla Persson och inget blir riktigt som planerat. Men väldigt bra ändå. Högt och lågt. Vi pratar känslor, om vägen från Norrköping till Oscarsgalan och Svenska Hollywoodfruar, om kändisskap, mobbning, Erikas skolgång och framtidsplaner, vem är ”sött” och vem är ”salt” av Gunilla Persson och Maria Montazami? Om sextrakasserier och moster Sonja. Det blir också snack om Tro & Gud och avslutningsvis en klassisk F**k, Marry, Kill som i Gunillas version blir Kiss, Marry, Kill. Vem väljer Gunilla att göra vad med när hon får välja mellan Maria Montazami’s make Kamran, Isabel Adrian’s make Steve och Elena Belle’s dito Michael? Och den stora frågan. Fick Gunilla verkligen Benjamin att gråta?” (Kändispodden)

#11 Gunilla Persson android
#11 Gunilla Persson iphone 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s