Sex just as important as breathing air

DSC_0867

(Svenska följer) Too many sex is very taboo. To me it is just as natural as eating, sleeping and fill your lungs with air.

Att blogg ADON cirkulerar kring njutning där sex tar en stor plats är ju ingen nyhet för dig som följer blogg ADON eller känner mig. Att livet ska levas är mitt motto och att ta tillvara på varje dag är en självklarhet. Att leva sitt liv genom andra och fatta livsbeslut på grund av samhällets normer klingar falskt i mina öron. Vardagen fyller jag med sunda och roliga vanor där fitness och bloggen är bland det bästa jag vet. Sex är lika självklart som mat, sömn och att fylla lungorna med syre.

Vi livsnjutare skadar ingen med vårt sätt att leva. Men den heteronormativa normen skadar många med sina fördomar, snedvridna syn på det fria valet och oförmåga att låta vuxna människor leva sina liv som de vill! Var gärna trångsynt i ditt fängelse. Men behåll dina bojor bakom ditt galler. Jag tänker inte låta mig kedjas fast av fördomar skapade av trångsynta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s