adon

Sex just as important as breathing air

DSC_0867

(Svenska följer) Too many sex is very taboo. To me it is just as natural as eating, sleeping and fill your lungs with air.

Att blogg ADON cirkulerar kring njutning dÀr sex tar en stor plats Àr ju ingen nyhet för dig som följer blogg ADON eller kÀnner mig. Att livet ska levas Àr mitt motto och att ta tillvara pÄ varje dag Àr en sjÀlvklarhet. Att leva sitt liv genom andra och fatta livsbeslut pÄ grund av samhÀllets normer klingar falskt i mina öron. Vardagen fyller jag med sunda och roliga vanor dÀr fitness och bloggen Àr bland det bÀsta jag vet. Sex Àr lika sjÀlvklart som mat, sömn och att fylla lungorna med syre.

Vi livsnjutare skadar ingen med vÄrt sÀtt att leva. Men den heteronormativa normen skadar mÄnga med sina fördomar, snedvridna syn pÄ det fria valet och oförmÄga att lÄta vuxna mÀnniskor leva sina liv som de vill! Var gÀrna trÄngsynt i ditt fÀngelse. Men behÄll dina bojor bakom ditt galler. Jag tÀnker inte lÄta mig kedjas fast av fördomar skapade av trÄngsynta.

Categories: adon, English, sex, Swedish

Tagged as: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s