adon

Inte den enda bögen i “byn”

ADON Buse gymmet DSC_1293.jpg

(Svenska följer) Gym is a big part of my life. The sauna after is mandatory! And I’m not the “only gay in the village”. 😛

Att jag skulle bli Body Balance -instruktör trodde jag inte för något år sedan. Men nu är jag här på The Motion Studio och leder BB på måndagar 18:30. Det är väl ingen hemlighet att bastun efter är obligatorisk. Jag skulle ljuga om jag inte erkände att det förekommer att jag ibland hals över huvudet måste fly hetta och män för att dölja bångstyrig hingst som stegrar i iver och glädje.  Men jag sköter det snyggt och självklart är jag inte den enda bögen i “byn”. 😀

DSC_1278.JPG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s