adon

Varför står jag i kallingar?

ADON Buse www.adon.live DSC_1574

(Svenska följer) The believe I have is to live life. Great health is a lovely way to live life. Here I am in the tree pose watching TV. You should try it! 😉

Varför älta solklara fakta?! Hur många gånger har vi inte hört att vi ska kliva av bussen en station tidigare och gå sista biten? Hur trötta är vi inte också på att höra denna uttjatade klyscha? Har du någonsin gjort det? Jag har det inte och det kommer aldrig att hända.

Generellt älskar jag klyschor som hjälper oss att komma ihåg oftast ganska självklara saker. De flesta av oss behöver en minnesbeta lite då och då. Men det finns ett bästföredatum även för klyschor. Här kommer lite nytt och kul att göra på hälsofronten. Om du nu är pigg på att förbättra din fysik i vardagen utan att behöva hoppa av bussen kilometer från ditt hem i piskande regn och isande hagel.

ADON Buse www.adon.live DSC_1588

När jag tittar på TV brukar jag köra lite hemmaträning samtidigt. Balansträning när man kikar på Rapport är ju en favorit. Trädets position är en skön position för att träna balans. Sätt foten under eller över ditt sträckta knä. Aldrig på för att inte skada ditt knä. Sträck upp händerna mot taket och sätt ihop handflatorna för större utmaning. Räcker inte det går du även upp på tå med ditt stående helt sträckta ben. Vill du ha mer styrka och mindre balans böjer du ditt sträckta stående knä. Ju djupare du går ju mer styrka blir det. Se till att fördela träningen jämt över bägge sidor. Hållreda på din träning genom att begränsa dig till ett eller flera program 😉

ADON Buse www.adon.live DSC_1589

Varför står jag i kallingar? Jo jag svettas som en gris vid minsta lilla ansträngning.  Sen brukar det första jag gör när jag kommer hem vara att slita av mig på bar överkropp. Lite senare brukar även brallorna ryka och ibland struttar jag runt i kallingar. Eller tar jag på mjukisar. Klädhögen bredvid mig är träningskläderna från härom dagen som inte hittat till tvätthögen än och påsen under soffan är halm till mina grisar 😉

Vill du träna med mig eller gå på samma premiumgym som jag hittar du mig på The Motion Studio i centrala Malmö ❤

Kör hårt!

2 replies »

  1. du står i kallingar för du är för feg att visa kuken

    Den onsdag, 11 oktober 2017 15:42 skrev ADON :

    #yiv9735691948 a:hover {color:red;}#yiv9735691948 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv9735691948 a.yiv9735691948primaryactionlink:link, #yiv9735691948 a.yiv9735691948primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv9735691948 a.yiv9735691948primaryactionlink:hover, #yiv9735691948 a.yiv9735691948primaryactionlink:active {background-color:#11729E;color:#fff;}#yiv9735691948 WordPress.com | adonbuse posted: “Varför älta solklara fakta?! Hur många gånger har vi inte hört att vi ska kliva av bussen en station tidigare och gå sista biten? Hur trötta är vi inte också på att höra denna uttjatade klyscha? Har du någonsin gjort det?Generellt älskar jag klyscho” | |

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s