adon

Från dopp i grytan till pizza

giphy (23)

Det bränner i styret och byxan blir varm. Jag har precis tvättat byket, borstat gaddarna och tagit rena fillingar för en tur till den lokala porrklubben. Jag har redan hunnit med att släcka en brand idag men är ju grabb och vi har våra behov!

Taboo heter haket och jag förberedde mig för att dra dit. För mitt inre föreställde jag mig en hand som smekte och klämde på min växande bula och fingrar som öppnade min gylf. När jag tagit på mig jackan och gick ut genom ytterdörren kunde jag nästan höra hur den hungriga röven vände sig mot min påle och sa välkommen in. Kåtheten hade mig så fast i sitt grepp att jag för ett ögonblick upplevde hur den insmorda ringmuskeln trädde upp sig på min stolta hane och pressade sig tätt, tätt mot min skarpladdade pung och skapade ett tryck mot kulorna.

Men så öppnade jag porten och skulle precis ta ett steg ut. Det ösregnade och stod som spö i backen. Taboo och den kåta röven regnade bort, följde med dagvattnet och spolades ned i rännstenen. I kväll blir det inte dopp i grytan på Taboo. I kväll blir det pizza framför TVn… 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s