Från dopp i grytan till pizza

giphy (23)

Det bränner i styret och byxan blir varm. Jag har precis tvättat byket, borstat gaddarna och tagit rena fillingar för en tur till den lokala porrklubben. Jag har redan hunnit med att släcka en brand idag men är ju grabb och vi har våra behov!

Taboo heter haket och jag förberedde mig för att dra dit. För mitt inre föreställde jag mig en hand som smekte och klämde på min växande bula och fingrar som öppnade min gylf. När jag tagit på mig jackan och gick ut genom ytterdörren kunde jag nästan höra hur den hungriga röven vände sig mot min påle och sa välkommen in. Kåtheten hade mig så fast i sitt grepp att jag för ett ögonblick upplevde hur den insmorda ringmuskeln trädde upp sig på min stolta hane och pressade sig tätt, tätt mot min skarpladdade pung och skapade ett tryck mot kulorna.

Men så öppnade jag porten och skulle precis ta ett steg ut. Det ösregnade och stod som spö i backen. Taboo och den kåta röven regnade bort, följde med dagvattnet och spolades ned i rännstenen. I kväll blir det inte dopp i grytan på Taboo. I kväll blir det pizza framför TVn… 😀