adon

Hopplöst kåt på 1a våningen!

DSC_2547.JPG

Hur ofta tar du hand om lusten?

Jag runkar jämt! Eller minst en gång om dagen i alla fall. Visst händer det att jag hoppar över en dag även om det är ovanligt. Men det händer också att jag kelar snopp två, tre gånger på en dag. Även fler sköna runk på en dag kan förekomma. Just nu ilar det i pitten och det drar i snorren. Jag är sugen och lusten är stark. Men bor man som jag på 1a våningen “bög” man dra för gardinerna innan man skyltar med bulten och går lös på besten.

Ibland skiter jag i det. Ibland ser jag att jag är iakttagen. Det fladdrar till i en gardin, en lampa släcks, ett huvud försvinner hastigt. Inget jag uppskattar så nu drar jag för…

Hur ofta gör du det skönt för dig? 😛

Categories: adon, Bulge :P, Naughty :P, sex, Swedish

Tagged as: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s