Vill du skaffa nya vänner?

ADON Bue gym www.adon.live DSC_1435.jpg

Jag rökte två paket cigaretter om dagen, var överviktig med farlig bukfetma, tränade inte alls och var ofta sjuk. Men det är nu ca 7 år sedan jag för gott fimpade, började träna och bytte osunda vanor mot sunda. Idag är jag även utbildad med certifikat III i Sport And Recreation från Mooloolaba TAFE i Australien. Jag är certifierad Les Mills Body Balance och SPRINT instruktör och håller flera klasser i veckan på The Moton Studio i Malmö.

Men en av de största vinsterna jag fått av att börja träna är alla de goa vänner och bekanta jag fått. Varje dag jag kommer till The Motion Studio i Malmö är det som att komma hem till en vän som har bjudning med glädje och gemenskap.

DSC_1421 1

Dessa bilder är från vår yogasal med skön spis, vacker dekor, skön belysning, nya lånemattor, goa lånefiltar och bästa myset. Hit kommer tjejer, killar, män och kvinnor i alla åldrar och med olika mål och förutsättningar. Men tillsammans har vi kul och når våra mål.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s