adon

BB kul, HIV-Skräck och Svensson Svensson

DSC_1526

Det finns mycket att oroa sig över här i världen om man nu väljer den vägen. Själv har jag en stor hedonistisk äng full av glädje under mina fötter och solen skiner från en alltid så go himmel. Knulla ät temat och resan bär mot Stockholm. Min HIV status är negativ och jag bär alltså inte på denna av pöbeln stigmatiserade smitta.

Det var här om dagen när jag bokade in ett gruppknull med 5 kåta alfahanar i huvudstaden som jag blev påmind om Svensson, Svenssons fördomar om sex och samlevnad, HIV och STDs. Det roliga är att på romartiden för ca 2000 år sedan hade man en helt annan syn på nakenhet och sex än den man har idag. Jag antar att det var Jesu födelse och den kristna synen på hedonism som krossade en lysande livsstil med njutning och glädje. Att sen Doktor Martin Luther på 15oo talet satte sista spiken i kistan för lusten har inte skänkt extra ljus på köttsligt samkväm.

För det mesta är det jag som bistår med spett i spiltan. Men har nu bjudit ut min BB röv till 5 överkåta tjurar som ska doppa bulten i stian. För mig känns det tryggast att gnugga kön med HIVpositiva män med god medicinering. Där det inte finns någon anledning till oro för smitta.

Om jag kan lita på att de talar sanning? Kan jag lita på att du inte druckit en flaska vin när du tar bilen och stannar för rött närjag tar mig över övergångsstället? Ja det är väl klar att jag kan!

Det finns mycket att oroa sig över här i världen om man nu väljer den vägen. Själv har jag en stor hedonistisk äng full av glädje under mina fötter och solen skiner från en alltid så go himmel. 😉

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s