adon

Slita fram draken och rycka i busen

ADON Buse DSC01419.JPG

Det är ett skönt glid i livet som gnuggar brett leende i ansiktet i min vardag. Sex, glädje, mat, träning och vila är helt naturliga inslag i det goda levendet. En del av dess ord är för mig synonyma och beskriver varandra på ett självklart sätt. Det är min övertygelse och fulla tro att man kan välja glädjen, och det gör jag! Det är till och med så bra ställt att jag på en gång måste avsluta detta inlägget för att njuta en stor portion lycka. Jag ska slita fram draken och rycka i busen. Fy satan vad kåt jag är!

Adon Buse WP_20160221_11_55_20_Pro.jpg

Categories: adon, Bulge :P, Naughty :P, Photos, Selfie, sex, Swedish

Tagged as: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s