adon

The Wild Thing

ADON Buse gym The Motion STudio DSC_1515.jpg

Livet handlar om så mycket mer för mig än att ta sig från födseln ner i graven. Jag vill leva varje sekund livet har att erbjuda! Därför har jag beslutat mig för att skära ner så mycket jag bara kan på mitt jobb som pedagog, och istället fylla livet med sådant som ger mig kraft! Jag väljer glädjen. En stor portion lycka får jag av att hjälpa andra att må bra genom fysisk aktivitet. Jag älskar fitness och att ha kul med vänner och medlemmar på fitnessklubben The Motion Studio. Här jag i “The Wild
Thing” och Johan som ställer upp dörren. Vi har inte en tråkig stund hos oss! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s