adon

Hur långt är ditt liv?

ADON buse www.adon.live DSC02973.jpg

Inspiration till att leva hittar jag precis överallt! Människor i min omgivning, personer jag läser om, hör om eller ser på TV. Andras liv, andras förhoppningar om livet och andras erfarenheter av att leva. Den senaste tiden är det den korta tid vi lever som inspirerat mig mest! Att sitta på “hemmet” och ångra allt man inte gjorde, borde gjort eller kunde gjort annorlunda är inte bara en sliten klyscha! Det är en tydligt guide till nuet och bland de bästa uppsättning ord jag hört!

Hur långt är livet? Alldeles för kort för att inte levas fullt ut! Nu säger jag hej då till gårdagen och välkomnar stunden! Nu börjar resten av livet! 😀

Spännande fortsättning följer 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s