adon

Hur nöjd är du med ditt liv?

DSC_1280

Känner du dig nöjd över ditt yrkesval? Bor du i rätt stad? Lever du det livet du vill leva?

Jag misstänker att väldigt många av er som läser detta inte ryter i med ett rungande JA! Personligen har jag min bästa tid nu och kurvan för hur bra jag har pekat rakt upp. Men det var fram tills nyligen. När jag insåg att jag mer och mer börjar leva “andras” liv. Eller hur heteronormen smugit sig in och jag börjat censurera inlägg här i bloggen och förändra mig själv för att passa in i en roll jag inte vill ha.

Det liv jag levt och vill leva är på väg att spåra ur, rätt in i heteroträsket och svenssonnormen. Men jag drar i handbromsen och rättar till innan skeppet kraschar! Jag tänker bli bäst på att vara mig själv och jag börjar nu!

Categories: adon, Photos, Selfie, Swedish

Tagged as: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s