Jag ville kasta mig ner på knä…

DSC_1205

Med ett dunderpaket sänt från himlen fanns det nektar för en hel natt på tivoli!

Här skiner syrran upp som en sol när jag knäpper av en bild! Men hon insåg snart att det inte var hon som stod i fokus för detta paparazzianfall! I mitt blickfång rätt bakom henne befinner sig en blond dansk viking! Pladask föll jag som en fura för denna fornnordiska gud och totembärare!

DSC_1206

Jag ville kasta mig ner på knä och börja tillbedja denna buskiga och scruffiga alfahane! Med ett dunderpaket sänt från himlen fanns det nektar för en hel natt på tivoli! Jag kunde föreställa mig kulor som stenhårda avokados och en ståtlig påle för bästa midsommar dans. Jag hade dött! Jag  var i paradiset!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s