adon

Sol ute sol inne… ✌️

Livet handlar om att göra val. Oavsett om du följer strömmen eller går din egen väg är också det val.

När jag köpte månadens alla tågresor gick jag på beprövad erfarenhet och valde SJ till alla mina avgångar.

Även SJ har förseningar och idag var sträckan Södermanland/Östergötland utan el så vi har dragit på oss en försening på cirka 60 minuter. Men den stora skillnaden mellan premiumföretag som SJ och billiga lågprisföretag är hur de väljer att ta hand om sina kunder. På denna tur fixade SJ snabbt ersättningsbussar för de som skulle ha anslutning. De bjuder oss på Toblerone och vi får köra om långsamma tåg.

Det var efter fyra misslyckade flygningar med Norwegian i somras som jag beslutade mig för ALDRIG mer lågrpisbolag. Alla fyra avgångar med Norwegian var försenade. Första avgången en hel dag försenad och de bjöd inte så mycket som på en kopp kaffe ☕

Vi är nu 71 minutet sena på grund av ett elavbrott. Men jag känner mig glad ändå. Det är inte SJs fel och de tar god hand om mig och alla lvriga kunder 🏳️‍🌈❤🍾🕶🥂

Categories: adon, Okategoriserade, Swedish

Tagged as: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s