adon

Sexiga studenter! Brallan pockar 😋

Det har snart gått 48 timmar utan att jag tagit i kuken mer än för att pissa, tvätta mig eller rätta till han…

När jag mönstrade för lumpen fick jag frisedel samma dag med motivationen

Det kan bli komplikationer i duschen 🍆🚿 🎶

När jag idag varit på SU, Stockholms universitet är det med stort pirr i brallan! DET FULLKOMLIGT KRYLLADE AV KÅTA STUDENTHANAR! Nu vet jag ju inte om de var kåta? Men det vet ju alla att finniga ungdomar är kåta som hundar, drar i “gardinen” och vattnar lusten med spridare och slang!

Jag är varken finnig eller ungdom. Men runkar gör jag varje dag. När jag nu haft ett vitt dygn utan gympa i kallingen bultar klubban i trosan och brallan vill släppa draken på vårbete… Jag är KÅÅÅÅÅT!

Det blev inte någon läxläsning med Sheldon denna gång. Jag är redan påväg hem till Malmö. Men jag vet vad jag ska göra så fort jag dragit igen dörren bakom mig hemma i Slottsstaden?! 😎

På tåget upp till Stockholm löste jag manligt begär med WCkul på dass. Kuken i ena handen och kåta fantasier på min näthinna. Sen gick det undan. Men nu är det fullt med folk i vagnen. Jag har ingen lust att förklara kukdoften för kön som svenskt skulle radas upp utanför och vänta på sin tur… 🎓🍆💦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s