adon

VIP-mingel på Premiumgym

ADON Buse The Motion Studio gym DSC_1148.jpg

Wow! Idag fick jag beskedet att det storsatsas på våra medlemmar. Hos oss på The Motion Studio Health Club är alla medlemmar VIP och det händer mycket nytt på alla fronter! Jag gör all min träning här och bastun efter är obligatorisk 😛 Jag leder SPRINT, Body Balance och Spinning och skulle bli riktigt jävla glad om just du blev medlem hos oss också på The Motion Studio. Vill du veta mer om mig som instruktör? Besök mig på gymmets hemsida HÄR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s