adon

En bra start 🤠💦

Man måste börja dagen på något sätt. Min nya vana att besöka The Motion Studio innan jag far till jobbet går lysande. Jag längtar numera efter morgonen när jag lägger mig på kvällen. Sen blir det en sväng efter jobbet också. Sunda vanor förlänger livet och sätter solsken i hjärtat. Att jag sen som kåt hane blir brunstig som fan av hårt kroppsarbete ser jag som en lyckad bonus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s