adon

Äntligen måndag

giphy (9)

God morgon! sönderrunkad och trött… Ja med sönderrunkad menar jag nog mer att kuken vann duellen mellan att sova och runka i går kväll. Nu betalar jag priset för det och känner mig trött. Det är sällan jag bara kan slita tag i snoken och sen är det klart…. Det tar oftast en stund och jag är svag när det kommer till egen lust 😛 Men det var det värt! Nu måste jag verkligen sluta snacka om gårdagens runk innan jag blir för kåt igen och måste göra om proceduren och blir sen till jobbet.

Jag önskar dig en riktigt go dag! 😉

Categories: adon, humor, sex, Swedish

Tagged as: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s