adon

Livet leker :D

 

ADON buse www.adon.live DSC_1018.jpg

(Swedish only)

Livet är så jävla skönt att leva även om det ibland kan skava också. Som vuxen är det lättare att välja glädjen. När man är barn ligger ju inte alla beslut på en själv och livet är dessutom då fullt av “måsten”. “Måsten” har man som vuxen också. Fördelen med att vara vuxen är att många av alla “måsten” kan du välja själv. Vi måste till exempel jobba, men du kan välja vilket jobb du ska ha.

Gymmet är inget måste för mig. Gymmet är belöning och jag älskar att belöna mig själv. Här råkade det vara ledigt i bastun och jag kunde knäppa av några bilder. Woof Woof vad jag gillar livet, gymmet och att leva!

Jag sköter all min träning och ger egna klasser på The Motion Studio i centala Malmö

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s