adon

Kladd och strumpa…

ADON Buse www.adon.live DSC_0987

(Swedish only) Det kan ju inte bara vara jag som ibland utmanas av bråkigt minne. Jag minns det mesta men kan ibland vara disträ. Mitt minne är alltså hyfsat och jag har oftast näst intill filmiskt minne, där jag med hjälp av en inre biograf kan spela upp valt minne för att se det igen. Plocka fram det och använda det.

Men… Det är inte alltid man använder sin specialförmåga och uppgraderar till en SF-moment… Däremot har jag varje dag annat “moment”. Egentid med näven, glid och drake. På svenska betyder det att jag drar i snoken och spelar på flöjten. Porrfilm är en självklarhet och datorn som jag har på ett barbord hjälper mig till upplevelsen. Eftersom jag står upp kommer laddningen på golvet. Det är här problemet föds… Jag fixar alltid kladdet på mig själv före parketten. Oftast glömmer jag helt bort pölen framför datorn. När jag sen ska kolla mailen, Facebook eller lägga upp nytt inlägg i bloggen klafsar jag med strumpor och fötter över pölen med säd… Neeeeej…….. 😀

Categories: adon, Naughty :P, Photos, Selfie, Swedish

Tagged as: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s