Anonyma “buffar”..? Men ge dig!

giphy (14).gif

(Swedish only) Det finns mängder av sexappar och datingappar. Du väljer själv vad du ska ha för information i din profil och vilken typ av bild du ska ha. Ett nytt fenomen är buffar, klappar, woofar, knuffar, petning, slängkyssar och en mängd andra symboler du lam skicka. En av de vanligaste som finns i många appar är chilin eller en flamma eller liknande för att symbolisera att mottagaren är “het”.

Men oftast stannar det vid denna “bekräftelse”. Man skickar själv tillbaks det samma om man känner sig intresserad. Men jag misstänker att typen som använder sig av “buffar” och liknande inte vågar, eller rent utav inte klarar av att föra en vanlig dialog och inget mer händer. Att det är därför man får en buff och inte en förfaddad mening…

475526.jpg

Något än mer irriterande är alla dessa anonyma profiler som skickar det samma. Hur ska jag reagera på det? Men framför allt varför ska jag reagera på en buff från en anonym sida. Jag vet ju inte vem du är så kan ju inte själv skicka tillbaka en buff…

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s