adon

Nätrunkare…

ADON Buse www.adon.live DSC_0989.jpg

(Swedish only) Att njuta av livets goda och omfamna det vardagen har att erbjuda är en självklarhet. För mig bör väl tilläggas. De flesta jag känner bryr sig mer om vad normen, kyrkan och grannen säger, tycker och anser. Men var och en stakar ju själv ut riktningen för sitt eget liv och gör nödvändiga val för att ta sig igenom hela vägen till graven. PErsonligen undrar jag varför man ska försaka det som är gott här i livet. Varför slösa bort det lilla fragment av tid vi har att förvalta som levande?

Jag är född man, har en kuk och gillar att använda den! Men märker att jag blir bekvämare med åren när det kommer till nyp, snabba ligg och att träffa andra. Jag har upptäckt runken, högern och porren. Kasta in en nypa fantasi och det fysiska mötet med andra kåta hanar känns överflödigt och besvärligt. Att chatta snusk med andra lata män har också tagit en stor bit av porrkakan. Jag “ligger inte runt” så mycket längre som den pryda missionären skulle uttrycka det. Jag är inte längre en “slampa” utan har blivit en nätrunkare… 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s