adon

Malmö The Swedish Riviera

ADON Buse www.adon.live DSC_0903

(English follow) Jag bor i Malmö på den svenska Rivieran. 10 minuters promenad rakt fram bor jag. 10 minuters promenad till vänster från mitt håll ligger Malmö centrum. Köpenhamn ligger rakt över vattnet och du är där på 30 minuter med tåg. Med sitt överlägset största utbud av gaybarer är Köpenhamn den absolut gayigaste staden i Norden. För att inte nämna alla de guldkorn av turistmål som finns runt om i hela Skåne ❤


I live in Malmö the Swedish Riviera. My home is 10 minutes walk right in front of me, and the city centre of Malmö is just 10 minutes walk to my left. Malmö is a great city in the gayfriendly county of Skåne. And only 30 minutes with train across the bridge. You are in Copenhagen the capital of Danmark and the gayest city in the Nordics.

 

Adon buse malmö ribban DSC_0912ADON Buse MAlmö Ribban DSC_0908

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s