adon

I love my life

DSC_0742.JPG

(English below) Det har varit en riktigt skön dag som började med en trött kille på väg till gymmet före jobbet. Satan i gatan vad trött jag var! Men så värt det! JAg märker duktiga framsteg med träningen och de syns framför allt i definieringen av mina muskler. Inte nödvändigtvis så mycket starkare… Men shit vilka linjer det börjar bli. Dessutom klarar jag några chins idag, vilket är relativt nytt. Då ska man tänka att jag rökte 2 paket cigg en gång i tiden!

DSC_0473

Genom gymmet och min träning har jag träffat så många fina vänner och bekanta. Några har blivit riktigt fina vänner! Jag är stolt instruktör och glad medlem på hälsokluben The Motin STudio Health Club i Malmö. Vi har så jävla kul och premiären av min klass i SPRINT idag gick bra som fan! Kom gärna. Du får provträna gratis i två veckor!


Wow what a great day I had today! I do all my exercise at The Motion Studio Health Club where you also find me as an group exercise instructor. Today we had premiere with SPRINT. A Les Mills HIIT class for 30 minutes on a bike. Get 2 weeks free trial at my gym TMS.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s