Maria Montazami gästar Kändispodden

ads-creative-cdn.acast.commediav177f1f426-5108-4c1f-a015-204deb12fef9kpmontazami-j6tue3j4

 

TILL KÄNDISPODDEN
och avsnitt
MARIA MANTAZAMI

(Only in Swedish)

1. Maria Montazami
I premiäravsnittet gästas Kändispodden av entreprenören och Hollywoodfrun Maria Montazami som pratar om att gömma räkningar och ljuga om kostnader för maken Kamran, att inte veta hur stort hus hon bor i eller hur många rum huset har, att alla pengar hon tjänar sätts in på banken, att alltid flyga business class och att inte behöva tänka på matpriser men också om bråken i Svenska Hollywoodfruar, om att snatta, att rymma hemifrån, drömmen om en campingsemester och om knarket i sonens skola. Dessutom. Den stora frågan. Hur mycket vin dricker Marias mamma egentligen?

Gäst: Maria Montazami
Kändispodden: Benjamin Andrée

Kontakt: hej@kandispodden.se