adon

Age… Morning Thoughts

DSC_0715 1(English below)

Varken bitter eller eländig!

Här står jag och sörplar mitt morgonkaffe och tänker tillbaka på när jag var “ung”. Jag minns tydligt hur jag såg på gubbar och kärringar i 40 års åldern. Det måste vara förskräckligt att bli så gammal. Festen är slut, roligheterna borta och inte får man ligga… Så trodde jag. Att man inte skulle få ligga var väl min största skräck. Något jag trodde skulle inträffa redan vid 30 år ålder. När du fyller 30 torkar råttan, bävern flyr och snoken gräver ner sig. Tonåring och tankarna man hade då.

Men här står jag nu 41 år gammal… Oj jag har viss hunnit bli 42 år… varken bitter eller eländig och dricker mitt morgonkaffe med soyadryck istället för mjölk och skrattar åt hur fel jag kunde ha! Jag har blivit både äldre, visare och mitt liv har aldrig varit så här roligt och bekymmersfritt någonsin! Sanningen att säga är att jag som 20 åring inte ens kom i närheten av ha så mycket sex och få så mycket skamliga erbjudanden som jag får idag som 42 åring. Inte heller har jag någonsin tidigare haft så många friare “vid min port”.

Jag kan bara dra en slutsats av det här. Varje ålder har sin skatt!


ENGLISH

Standing here with my first coffee with soya drink and thinking of my vanity during my youth. I thought “no mor sex” after 30 and life ends after 40… OMG! I was wrong! I have never had so many sex offers befor. And Life has never been more interseting and fun like it is now!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s