A New Dawn 🚀

ADON Buse www.adon.live ps4 DSC_0605.jpg

A New Dawn

(Svenska nedan) From now on you will not be directed to the swedish blog ADON at QX if you want to read my post in sweids! ADON.live will have it all! Everything you need in one place http://www.adon.live 😛

giphy (3)

There will be no XXX matherial at the blog page. But you can find Challenging posts… For XXX matherial go to the XXX page.


En Ny Gryning

Från och med nu kommer du inte att bli omdirigerad till blogg ADON på QX när du vill läsa inlägg på svenska. ADON.live är från och med nu huvudblogg och huvudsida och allt material kommer från och med nu utgå från ADON.live och finnas här.

Det kommer inte att finnas XXX-material i denna bloggsida! Även om visst utmanande material kan förekomma… Vill du se mer utamanande bilder av XXX-natur får du besöka sidan för XXX-material.

Categories