adon

Last day and first Coffee

DSC_0619.JPG

It’s 8 in the morning and I drink my first coffee in the morning, on the last day of my vacation. This semester is full of fun. I will study at Stockholm university, I have signed for a new gym TMS The Motion Studio, and I have an assignment at preschool administration i Malmö. So a lot of looking forward to. But before all that… I will enjoy my last day of vacation for this time. 😛


Klockan Ă€r 8 pĂ„ morgonen och jag avnjuter min första kopp kaffe för dagen pĂ„ min sista semesterdag. Den hĂ€r hösten Ă€r full av roligheter. Jag kommer att studera pĂ„ Stockholms universitet, jag har ett uppdrag pĂ„ förskoleförvaltningen i Malmö och jag har skrivit pĂ„ ett avtal med nytt gym TMS, The Motion Studio Health Club. Men innan allt det sĂ€tter igĂ„ng… Ska jag avnjuta min sista semesterdag för den hĂ€r gĂ„ngen. 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s