Last day and first Coffee

DSC_0619.JPG

It’s 8 in the morning and I drink my first coffee in the morning, on the last day of my vacation. This semester is full of fun. I will study at Stockholm university, I have signed for a new gym TMS The Motion Studio, and I have an assignment at preschool administration i Malmö. So a lot of looking forward to. But before all that… I will enjoy my last day of vacation for this time. 😛


Klockan är 8 på morgonen och jag avnjuter min första kopp kaffe för dagen på min sista semesterdag. Den här hösten är full av roligheter. Jag kommer att studera på Stockholms universitet, jag har ett uppdrag på förskoleförvaltningen i Malmö och jag har skrivit på ett avtal med nytt gym TMS, The Motion Studio Health Club. Men innan allt det sätter igång… Ska jag avnjuta min sista semesterdag för den här gången. 😛