adon

Time to do good at TMS!

ADON Buse www.adon.live gym DSC_0392

It is time to do good at the gym. Sign a membership before September and get 3 month for free at The Motion Studio in Malmö. I am a group exercise instructor at TMS and I do all my exercise there to. Visit TMS for all details.


Du store skapare vad jag känner mig go o glad idag! Ja det gör jag ju nästan alla dagar Skrattar Semestern nynnar på sista vers och solen myser både i mitt sinne och från en klarblå himmel! Nästa vecka drar höstschemat igång på TMS, The Motion Studio där ni hittar mig ge klasser och själv sköta all min träning!

Jag leder följande klasser på TMS, The Motion Studio

Måndagar 18:30-19:30 Body Blance en klass inspirerad av Tai Chi, Yoga och Pilates.
Torsdagar 17:00 SPRINT en HIIT träning på cykel. Alltid 30 minuter.
Fredag 17:00-17:45 Spinning med skön fredags feeling

Köp årskort på TMS senast 31 augusti, få 3 månader på köpet och träning på mina klasser! Snacka om att vi är en skön familj!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s