adon

What About Us

ADON Buse www.adon.live DSC_0432

Of Course I have been in love! Of course there has been someone special. But I find love to be a hard game to play. A game that one too often ends up in tears. 

Självklart har jag varit kär! Självklart har det funnist någon speciell och viktig! Men kärlek är ett tufft spel att spela, och som allt för ofta slutar i “Game over”.

“What about all the broken happy ever after. What about all the plans that ended in desaster? What about love? What about trust? what about us?” (P!nk “What about us”)

It’s not that I’m bitter. It’s just that I’m tired of ending up in pieces. It is very easy to be torn apart, but it takes a small eternity to get up from the dust and stand on your two feet again. 

Jag är inte bitter. Jag är nog den gladaste person jag själv känner. Men efter en handfull krossade relationer känner jag mig rädd för att det ska hända igen. Det är så lätt att brytas ner till en obetydlig lort. Men det tar en mindre evighet att resa sig upp, borsta av sig och blir stark igen! Det är inte så att jag inte kan bli kär eller att jag inte dejtar killar. Lite då och då träffar jag en fin man. Men när känslorna blir för starka har jag en besynnerlig förmåga att avsluta och gå vidare. Kanske träffar jag prins charming och vågar kasta mig ut i det okända igen?

 

 

From time to time I date fine men, and maybe to dare threwing myself into the unknown again. But strong feelings can get scary fast, and it’s esaier just to be happy on your own with friends and familly. At lest then “he” cant get to my feeling. 

Falling in love is the easy part. To keep the love shine and last without getting lost in tears is the hard part.

Det är ju inte att bli kär som är svårt.
Men att sen hålla kärleken vid liv utan att drunkna i bråk
ångest och tårar är ju en prövningen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s