adon

SLM – I’m on my way!

DSC_0446.JPG

I have done a lot of exercise lately at The Motion Studio, and with intensified exercise comes intensified libido! You can say that I am fucking horny right now and all the time. So as soon as I have posted this I will go to SLM Malm√∂, drink beer and have sex! ūüėõ¬†

Nöden har ingen lag. Jag har fan inte knullat på flera dagar och med en ökad träningsfrekvens har jag ökade behov. Jag var på The Motion Studio tidigare idag och tränade SPRINT. Nu har jag käkat, piggnat till och är brunstig som en tjur. Som tur är håller SLM Malmö öppet i kväll och så fort detta inlägg är skrivet tvättar jag kuken och drar ner till klubben! Det ska knullas och drickas öl i kväll! 

DSC_0457.JPG

DSC_0445

For all pictures go to WARNING – XXX
Only for the

Categories: adon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s