adon

Hard!

ADON Buse The Motion Studio www.adon.live gym DSC_0374

Working hard at The Motion Studio Helath Club today continue with gymnastic rings. After one day rest I actually already today felt improvement! The training I do normally is weightlifting, SPRINT, Spinning and Body Balance. But I now added gymnastick rings.

Idag jobbade jag riktigt hårt på The Motion Studio Helath Club, och fortsatte med min nya träningsform romerska ringar. Igår hade jag vila men kände redan idag efter bara ett pass tidigare att jag förbättrat mig! I min vanliga träning ingår motståndsträning i viktparken, SPRINT, spinning och Body Balance. Men har nu lagt till romerska ringar.

ADON Buse The Motion Studio www.adon.live gym DSC_0378

in between reps I take a long rest. I know that most like to go from exercise to exercise with hardly no rest at all. But to perform good in your set you need ATP to be in a good level, and it takes 3-5 minute after eash set to recover good ATP. ATP is the fuel in your muscles you need to perform. It disappear in only 30 – 40 seconds from rep one.

Mellan mina övningar tar jag en riklig vila för att återställa ATP. Jag vet att de flesta föredrar att rusa mellan övningarna och tumma på vilan. Men sanningen att säga behöver du 3-5 minuter för att återhämta din ATP för bästa resultat i träningen. ATP är enkelt förklarat det bränsle i musklerna som du behöver för att lyfta tungt. Den försvinner på bara 30 – 40 sekunder från rep ett.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s