adon

Every day is gymday

 

Adon Buse TMS Gym DSC_0321

Instructor at TMS
The Motion Studio Health Club

(Svenska följer) On this page you can follow my fitness and health goals. You will also find training tips and diet suggestions here. I give classes in Les Mills SPRINT, Les Mills Body Balance and my own choreographed spinning. I do my exercise and give my classes at TMSThe Motion Studio Helath Club.

På den här sidan kan du följa min träning och mina mål. Jag kommer också att presentera träningstips och kostförslag. Jag ger klasser i Les Mills SPRINT, Les Mills Body Balance och min egen koreograferade spinning. Jag gör min träning och leder klasser på TMSThe Motion Studio Health Club.


21557954_10155417947640932_6249602228159048981_n

The Motin Studio


ADON Buse les mills gym DSC01096

Det har varit kvartalsutbildningar för Les Mills och jag har licenser i  Body balance och SPRINT. Idag var det dags för kvartal i Body Balance, och min favorit lärare i Body Balance Tor från Köpenhamn höll i utbildningen! Det har varit en fantastisk dag och jag träffade massa supergoa Les Mills kompisar i omklädningsrummet efter. Les Mills är som en stor familj. Även om vi inte känner varandra eller delar samma klasser är det galet kul att träffas!

Ett särskilt stort tack till Tor som höll i kvartalen för Body Balance, Les Mills som skapar allt detta fantastiska ochtill The Motion Studio Health Club som lånade ut sina lokaler till kvartalsutbildningarna! Här kommer några bilder från dagens kvartal i Body balance på The Motion Studio

adon buse les mills yoga gym DSC01099ADON Buse les mills gym yoga DSC01106ADON buse les mills DSC01109


ADON Buse gym The Motion Studio TMS DSC_0924

(English follow) Woop Woop! Idag fick vi nya yogamator på The Motion Studio Health Club. Vår supersköna yogasal kommer att flytta ner och bli två sköna yogasalar på första våningen inom kort. På TMS leder body Balance, men vi har flera olika yogaklasser, pilates och Tai Chi på veckans alla 7 dagar! Jag älskar livet! ❤


ADON Buse The Motion Studio gym DSC_1148Wow! Idag fick jag beskedet att det storsatsas på våra medlemmar. Hos oss på The Motion Studio Health Club är alla medlemmar VIP och det händer mycket nytt på alla fronter! Jag gör all min träning här och bastun efter är obligatorisk 😛 Jag leder SPRINT, Body Balance och Spinning och skulle bli riktigt jävla glad om just du blev medlem hos oss också på The Motion Studio. Vill du veta mer om mig som instruktör? Besök mig på gymmets hemsida HÄR


Woop Woop! Body Balance went great at The Motion Studio this evening! And we got new Yoga mats today. I just love the colour!

ADON Buse gym www.adon.live TMS The Motion Studio DSC_0928


DSC_0861

(English follow) Fan vad jag känner mig nöjd med livet! Idag gick gymmet strålande. Det som var mest strålande var alla superheta män i träningskläder, svettig lekamen och skön atmosfär! Fan vad jag älskar män, gym och att våra kåt som en tjur.


Gym went grate today. The best part with gym was all hot men in sportswear. Sweaty, hot and sexy! OMG I love men, gym and always being horny.


DSC_0363

(English follow) Det är första dagen i resten av ditt liv. Antingen är du redan inne i fitnessvängen. Eller är det dags att börja. För att lyckas med träningen är det viktigt att prioritera rätt. Har du bestämt dig för att träna tre gånger i veckan, vilket är ett minimum för de goda resultaten, är det tre gånger i veckan du ska träna. Vill din kompis fika, bilen behöver nya däck, mamma bjuder dig på middag,  bästa vännen vill dricka vin eller chefen ber dig jobba över etcetera, då tar du det utanför dina träningspass. Man flyttar ALDRIGpå sin träning! Har du väl börjat flytta, byta och ställa in din träning på grund av annat är första spiken i kistan satt och du skjutit dig i foten.

VARFÖR FLYTTA PÅ TRÄNINGEN NÄR DU KAN FLYTTA ALLT ANNAT?!

Kom och träna med mig på The Motion Studio i centrala Malmö! Där ger jag klasser i

  • Måndagar: 18:30 Les Mills – Body Balance. En Tai Chi, Yoga och Pilatesinspirerad klass på 60 minuter.
  • Torsdagar: 17:00 Les Mills SPRINT. En högintensiv intervallträning på cykel i 30 minuter.
  • Fredagar: 17:00 Egen koreograferad Spinning på 45 minuter Thank God It’s Friday!

don’t miss my classes at The Motion Studio in Malmö.

  • Mondays: 18:30 Les Mills Body Balance. 60 min
  • Thursdays: 17:00 Les Mills SPRINT HIIT training on a bice for 30 min.
  • Fridays: 17:00 Thank God It’s Friday – 45 min Spinning

 


 

ADON Buse www.adon.live gym DSC_0392

(Svenska följer) It is time to do good at the gym. Sign a membership before September and get 3 month for free at The Motion Studio in Malmö. I am a group exercise instructor at TMS and I do all my exercise there to. Visit TMS for all details.

Du store skapare vad jag känner mig go o glad idag! Ja det gör jag ju nästan alla dagar Skrattar Semestern nynnar på sista vers och solen myser både i mitt sinne och från en klarblå himmel! Nästa vecka drar höstschemat igång på TMSThe Motion Studio där ni hittar mig ge klasser och själv sköta all min träning!

Jag leder följande klasser på TMSThe Motion Studio

Måndagar 18:30-19:30 Body Blance en klass inspirerad av Tai Chi, Yoga och Pilates.
Torsdagar 17:00 SPRINT en HIIT träning på cykel. Alltid 30 minuter.
Fredag 17:00-17:45 Spinning med skön fredags feeling

Köp årskort på TMS senast 31 augusti, få 3 månader på köpet och träning på mina klasser! Snacka om att vi är en skön familj!


DSC_0594

 

(Svenska) When I was… Ok let’s put it like this…10 years ago I jumped out of bed the day after a big night. Like the night before never existed. I can tell you this much…There is no jumping out of any bed these days! I went out last Friday to have som fun. It became a big, big night and I still today, Sunday, feel the Friday night fun.

DSC_0590

But! There is always a but. I got my act together and went to The Motion Studio anyway. Gym is the best way to get well faster! I started with row. Followed by dumbbell press, chins and hanging. Now its time for GazeNet a streaming sevice with the largest selection of LGBT movies in the Nordics.


DSC_0315.JPG

Good exercise is the one that actually happens! And the best way to make it happen is to do exercise that you enjoy! Don’t be afraid to try many different kinds of sports and exercise, to find out what you like. With a versatile exercise you minimise injuries. I do Body Balance, SPRINT, spinning, weights and body weight. My newest lover is the gymnastic rings! I do all this at my favourit gym The Motion Studio in central Malmö

Bra träning är den som blir av. Det bästa sättet att få träningen att bli av är att utöva sprot och träning som man tycker är kul. Det finns mängder av olika sporter och träningsformer. Var inte rädd att prova dig fram och hitta det som gör att du går och tränar. Att ha en varierad träning minskar skaderisken. Jag tränar Body Balance, SPRINT, spinning, vikter, kropsvikt och min senaste kärlek romerska ringar. Detta gör jag på mitt favoritgym The Motion Studio i centrala Malmö


ADON Buse The Motion Studio www.adon.live gym DSC_0374

 

Working hard at The Motion Studio Helath Club today continue with gymnastic rings. After one day rest I actually already today felt improvement! The training I do normally is weightlifting, SPRINT, Spinning and Body Balance. But I now added gymnastick rings.

Idag jobbade jag riktigt hårt på The Motion Studio Helath Club, och fortsatte med min nya träningsform romerska ringar. Igår hade jag vila men kände redan idag efter bara ett pass tidigare att jag förbättrat mig! I min vanliga träning ingår motståndsträning i viktparken, SPRINT, spinning och Body Balance. Men har nu lagt till romerska ringar.

ADON Buse The Motion Studio www.adon.live gym DSC_0378

in between reps I take a long rest. I know that most like to go from exercise to exercise with hardly no rest at all. But to perform good in your set you need ATP to be in a good level, and it takes 3-5 minute after eash set to recover good ATP. ATP is the fuel in your muscles you need to perform. It disappear in only 30 – 40 seconds from rep one.

Mellan mina övningar tar jag en riklig vila för att återställa ATP. Jag vet att de flesta föredrar att rusa mellan övningarna och tumma på vilan. Men sanningen att säga behöver du 3-5 minuter för att återhämta din ATP för bästa resultat i träningen. ATP är enkelt förklarat det bränsle i musklerna som du behöver för att lyfta tungt. Den försvinner på bara 30 – 40 sekunder från rep ett.


(Svenska följer) I decided to start exercise with gymnastic rings (romerska ringar). It’s really hard if you never done it before, but incredible fun! This will be a part of my exercise from now on. I do all my exercise at TMS The Motion Studio Health Club in central Malmö. 😛

Det är dags att utmana lite mer. Jag har nu börjat träna med romerska ringar och det är riktigt jävla svårt! det handlar om enorm styrka och otrolig stabilitet. Här har jag en lång väg att gå! Men oj oj oj vad kul det är. Om jag svettas? Det rinner! I vilan mellan ringarna tränar jag balans och smidighet med en stav. Allt för att göra tiden under träningen så effektiv som möjligt. När jag inte tränar balans i vilan brukar jag hänga i olika positioner med händerna och grepp. Man blir stark som en oxe . Du kan skriva upp att det är kul! Jag är så glad att min vän Eddie är sugen på att träna med mig. Han är en jävel på yoga och hans styrka är stål! Allt det här händer på The Motion Studio Helath Club mitt i centrala Malmö. Det finns GRATIS barnpassning och du går till Gustav Adolfs torg på minuten

DSC_0354

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s