Every day is gymday

Adon Buse TMS Gym DSC_0321

(Svenska följer) On this page you can follow my fitness and health goals. You will also find training tips and diet suggestions here. I give classes in Les Mills SPRINT, Les Mills Body Balance and my own choreographed spinning. I do my exercise and give my classes at TMSThe Motion Studio Helath Club.

På den här sidan kan du följa min träning och mina mål. Jag kommer också att presentera träningstips och kostförslag. Jag ger klasser i Les Mills SPRINT, Les Mills Body Balance och min egen koreograferade spinning. Jag gör min träning och leder klasser på TMSThe Motion Studio Health Club.


DSC_0315.JPG

Good exercise is the one that actually happens! And the best way to make it happen is to do exercise that you enjoy! Don’t be afraid to try many different kinds of sports and exercise, to find out what you like. With a versatile exercise you minimise injuries. I do Body Balance, SPRINT, spinning, weights and body weight. My newest lover is the gymnastic rings! I do all this at my favourit gym The Motion Studio in central Malmö

Bra träning är den som blir av. Det bästa sättet att få träningen att bli av är att utöva sprot och träning som man tycker är kul. Det finns mängder av olika sporter och träningsformer. Var inte rädd att prova dig fram och hitta det som gör att du går och tränar. Att ha en varierad träning minskar skaderisken. Jag tränar Body Balance, SPRINT, spinning, vikter, kropsvikt och min senaste kärlek romerska ringar. Detta gör jag på mitt favoritgym The Motion Studio i centrala Malmö


ADON Buse The Motion Studio www.adon.live gym DSC_0374

 

Working hard at The Motion Studio Helath Club today continue with gymnastic rings. After one day rest I actually already today felt improvement! The training I do normally is weightlifting, SPRINT, Spinning and Body Balance. But I now added gymnastick rings.

Idag jobbade jag riktigt hårt på The Motion Studio Helath Club, och fortsatte med min nya träningsform romerska ringar. Igår hade jag vila men kände redan idag efter bara ett pass tidigare att jag förbättrat mig! I min vanliga träning ingår motståndsträning i viktparken, SPRINT, spinning och Body Balance. Men har nu lagt till romerska ringar.

ADON Buse The Motion Studio www.adon.live gym DSC_0378

in between reps I take a long rest. I know that most like to go from exercise to exercise with hardly no rest at all. But to perform good in your set you need ATP to be in a good level, and it takes 3-5 minute after eash set to recover good ATP. ATP is the fuel in your muscles you need to perform. It disappear in only 30 – 40 seconds from rep one.

Mellan mina övningar tar jag en riklig vila för att återställa ATP. Jag vet att de flesta föredrar att rusa mellan övningarna och tumma på vilan. Men sanningen att säga behöver du 3-5 minuter för att återhämta din ATP för bästa resultat i träningen. ATP är enkelt förklarat det bränsle i musklerna som du behöver för att lyfta tungt. Den försvinner på bara 30 – 40 sekunder från rep ett.


(Svenska följer) I decided to start exercise with gymnastic rings (romerska ringar). It’s really hard if you never done it before, but incredible fun! This will be a part of my exercise from now on. I do all my exercise at TMS The Motion Studio Health Club in central Malmö. 😛

Det är dags att utmana lite mer. Jag har nu börjat träna med romerska ringar och det är riktigt jävla svårt! det handlar om enorm styrka och otrolig stabilitet. Här har jag en lång väg att gå! Men oj oj oj vad kul det är. Om jag svettas? Det rinner! I vilan mellan ringarna tränar jag balans och smidighet med en stav. Allt för att göra tiden under träningen så effektiv som möjligt. När jag inte tränar balans i vilan brukar jag hänga i olika positioner med händerna och grepp. Man blir stark som en oxe . Du kan skriva upp att det är kul! Jag är så glad att min vän Eddie är sugen på att träna med mig. Han är en jävel på yoga och hans styrka är stål! Allt det här händer på The Motion Studio Helath Club mitt i centrala Malmö. Det finns GRATIS barnpassning och du går till Gustav Adolfs torg på minuten

DSC_0354