adon

Did someone say Saturday?

DSC_0224

(Svenska följer) Im am in the middle of my vacation and life is fantastic. I think I heard Saturday?! It’s fucking Saturday and all the fun is right in front of you! If you don’t know what to do tonight, have a look at the top left menu “FETISH” Right here in ADON. 

Jag är mitt upp i min semester och det känns som att solen alltid skiner! Jag mår så jävla bra och det dyker upp roligheter bakom varje hörn! Satan i gatan om jag inte hörde någon nämna LÖRDAG! Fan det jävlar i är Samstag! Jag älskar lördagar! Vet du inte vad du ska hitta på i kväll kan du alltid kolla i menyn under rullgardinsmenyn “FETISH” här på ADON.live och kika på vad alla SLM -klubbar gör i kväll. Du hittar även annat kul där.

Vad jag ska göra ikväll..?
inte en aning? Men jävlar vad kul det blir!!! 😀

 

Categories: adon, English, Selfie, Swedish

Tagged as: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s