Gay Camp This Weekend!

camp

*

ADON Buse live DSC03961(In English will follow)

Nu till helgen är det Gay Summer Camp utanför Malmö.

Det är SLM Malmö som arrangerar det hela och givetvis blir det ett besök av grabbarna Buse. Vi lirar dit och njuter manligt samkväm med snubbar från när och fjärran. Är du själv sugen på att komma så glider du in på ADON.live där du hittar allt du behöver som bög, fjolla, bi och skön HBTQIA -person! leta efter rätt meny överst på sidan.

Eng miniThis weekend me and my man are going to The Gay Summer Camp outside Malmö! We have been looking forward to this for a loooooong, long time! For all information go to ADON.live and the menu: Gay Summer Camp. See you all men in the forest next weekend!

 

*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s