Medan flickvännen väntar

ADON DSC06769

*

In english will follow

Vad är det som händer på landets alla gym när flickvännen brassar krubb, jobbar sent eller hämtar ungarna på dagis?

Flickvännen kan ju lika gärna vara en pojkvän. Vad som är mer säkert, är att man inte kan vara hundra procent på att sambon, partnern äkta maken kör de ”övningar” på gymmet som du tror att han gör. Om han ens är på gymmet?

Modern tid har fått en ny ”park”, en ny ”offentlig toalett” och en helt ny scen att utöva sodomi på. Förr om åren traskade bögar och smygisar runt bland buskar och blad i parken, smidde möten i pissrännan och på den offentliga toan. Eller plockade man upp ”hungriga” gossar i stadshotellets bar. Idag finns knappt park-cruising kvar, offentliga toaletter med möjlighet till gemensam pissränna har av staten städats undan och i lobbybaren finns bara för den heterosexuelle, kvinnliga fnask kvar.

Det är inte så att cruising och offentliga ragg har upphört! Gymmen har helt enkelt idag bara tagit över den roll alla dessa mötesplatser hade igår. Den offentliga röksignalen, internet har dessutom gjort det möjligt att välja ”rätt” gym för sina syndiga möten, eller bara helt oskyldiga flukt. Det är ju inte alla gym som erbjuder lika bra bögmöten. Somliga gym är bättre än andra.

 

Vilka gym är syndigast och erbjuder bögmöten ut över det vanliga?
Högst upp i sodomit hierarkin med överlägset försprång kommer SATS. SATS verkar vara för smygisar, bögar och kåta män som uppskattar andra kåta män, vad ost är för en fluga! Här händer det grejer i bastun, på toaletterna och lite här och där. Det som inte händer på gymmet, görs upp där och utförs i nära angränsande facilitet, buske eller snår.
Men även Fitnes24Seven lockar många kåta hanar till samkväm. Det låga priset för medlemskap lockar den fattige, och gör detta till ett bögparadis för de som gillar experimentella och pilska förortsbor. Även jag själv har ett medlemskap här.

ADON Buse WP_20160211_17_01_23_Pro

Lokala avvikelser
Även om SATS och Fitness24Seven (gäller inte alla Fitness24Seven) leder ligan över det i särklass kåtaste gymmen för brunstiga tjurar som vill feja hornen i bastun, vimlar det av andra bra gym som löper! Mitt eget gym HTA Kockum Fritid är också ett riktigt bra gym för grabbar som diskret vill träffa andra grabbar. En bra tumregel är att gym som ligger i bögtäta bostadsområden (områden som är poppis att bo i för bögar) är duktigt brunstiga. Andra bra indikationer på att ett gym besöks av många smygisar kan vara: Stort gym med många trängsformer och sena öppettider. Många gånger får du en hint av sociala medier vart du ska gå för flirten i duschen.

Eng miniThe poast is about what’s happen at the gym while the girlfriend is home waiting? Many years ago cruising areas like the park and public toilets were popular. Today the gym has taken over that role. Some gyms are more gay than others. In Sweden SATS is the most popular gay gym, but there are many other great gyms for flirting in the sauna too! A really good gym is HTA Kockum Fritid in Västra hamnen Malmö!

*

2 thoughts on “Medan flickvännen väntar

 1. intressant… text och bild brukar ju hänga samman i artiklar som publiceras… alltså: tar man inte av sig kläderna i de gym du nämner?

  Like

  • @ bo cavefors

   Hej och tack för att du tagit dig tid att kommentera inlägget.

   Jag är inte säker på att jag förstår din fråga. På de gym jag känner till tränar man med kläderna på, men duschar och bastar nakna.

   Jag önskar dig en riktigt skön fortsatt dag! :0)

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s